BURGER KING® SPUISTRAAT DEN HAAG

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1977 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Spuistraat Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 22:26 Miste dingen uit mijn bestelling
16 jun 2024 om 16:19 Het eten was koud en droog en mn burger met vega bacon was hard. Had ik de beoordelingen maar gelezen voordat ik bestelde. Beste niet meer hier bestellen.
15 jun 2024 om 22:29 Eten was heerlijk! Het was warm en smaakte fantastisch!
15 jun 2024 om 21:14 Eten was steenkoud
15 jun 2024 om 0:34 Bestelling werd geannuleerd na 1 uur wachten! Heel vervelend
14 jun 2024 om 17:06 Lekker om zo nu en dan te doen!
11 jun 2024 om 20:40 very efficient delivery. unfortunately the hamburger was cold and the crispy onion rings were not crunchy but rubbery.
10 jun 2024 om 20:11 The delivery guy was super nice! But the food was very cold and the order was wrong, i asked for a burger and cheeseburger in the baby menu, and I got 2 hamburgers and the fries were very disgusting they just tasted like old oil
10 jun 2024 om 16:05 Veel te laat ontvangen, deel van het eten was koud en een deel van van mijn bestelling was verkeerd.
10 jun 2024 om 14:26 Ik ben niet tevreden met mijn bestelling, ik heb niet ontvangen wat ik besteld heb!
9 jun 2024 om 19:51 2 uur moeten wachten op een koude burger zonder kaas.
5 jun 2024 om 20:47 Verschrikkelijk, alles was koud behalve de cola! Bezorging duurde ook veel te lang en dan wel de volle mep betalen