BURGER KING DEN HAAG SPUI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Den Haag Spui. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 16:14 Nuggets was very hard and not good
26 sep 2022 om 18:33 Niet goed en niet lekker..
23 sep 2022 om 23:35 Bezorger was goed, maar bezorg tijd van 47 minuten was veels te lang. Desondanks was het eten lekker en warm.
22 sep 2022 om 22:00 Ik raad niemand aan om te bestellen bij hun! Ze zijn 3 burgers vergeten, bestelling is na anderhalf uur gekomen. Je kan niemand bereiken om door te geven dat er burgers ontbreken bezorger die zelfs geen contact kan opnemen met het restaurant. Triest!
22 sep 2022 om 20:21 Taaie koude frites en kleffe burger,eens maar nooit meer.bezorgtijd zou 18uur zijn werd 18.55
20 sep 2022 om 22:54 The ice cola was put jn the same bag with the burger and fries. This resulted n cold food! And it took an hour to arrive from the moment i ordered. This isnt acceptable for 20 euros
20 sep 2022 om 19:33 Burgers waren droog en hadden zelf geen smaak. Patat was taai het enige wat goed was was het dessert en dat was een blondie
17 sep 2022 om 22:58 Eten was koud, tas was nat geregene dus me frites waren doorweekt en sampig. Niet lekjer dus.... Daarnaast specifiek besteld 2 burgers alle 2 zonder augurk, bij alle 2 zat de augurk er nog op bij elkaar dus 1 grote ramp.
16 sep 2022 om 0:49 fries were cold and the whopper did not have fresh tomato.
12 sep 2022 om 19:40 mn brood was pud
12 sep 2022 om 11:56 Het eten was koud en bestelling incompleet. Geen mayonaise en servetten. Ik kon Burger King telefonisch niet bereiken, dus erg vervelend en zonde van het geld.
9 sep 2022 om 14:53 Mijn drinken fuze green tea zat er niet bij. Thuisbezorgd bezorger kon mij niet verder helpen. Moet maar bellen met een klantenservice? Dus wel voor betaald niet gekregen.