BURGER KING DEN HAAG SPUI

BURGER KING DEN HAAG SPUI Taste is king!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1335 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Den Haag Spui. Meer weten? Ontdek meer

17 apr 2022 om 15:47 Schandalig, wat een kankerrestaurant. Anderhalf uur op me eten wachten
13 apr 2022 om 20:46 Eten was helemaal koud en taai, ook had ik twisty fries besteld en normale friet gekregen die bijna niet te eten was zo taai en droog. Bezorgtijd was 2x zo lang als aangegeven. Erg ontevreden en zou graag mijn geld terug willen
9 apr 2022 om 13:49 Eten is lauw ( kan dat meisje niks aan doen die trapt zichzelf de tandjes ) en verkeerde limonade zat erbij en dat drinken wij nie helaas
29 mrt 2022 om 13:14 snel
28 mrt 2022 om 17:16 Altijd hetzelfde hier, of je bestelling word gecancelled na 2 uur en gisteren moest ik meer dan anderhalf uur wachten terwijl er stond 50 min. Onacceptabel, ook dat ze de telefoon niet opnemen als ze boze telefoontjes verwachten. Laag IQ bedrijf.
27 mrt 2022 om 18:21 69 min gewacht op mijn eten! Twister fries koud! Hot brownie niet te eten. Bestel daar zeker niet meer!
26 mrt 2022 om 8:08 Wat een drama, een derde van het eten ontbrak, de winkel gesproken en zij zouden dit naleveren en… je raad het al! Ook geen nalevering, niets! Begrijp dat het druk is maar dit slaat alles! Een dikke onvoldoende, hier bestel ik niet meer!
16 mrt 2022 om 22:58 Burger patty burnt and assembled in a rush. Quality dropped allot in the past few months
12 mrt 2022 om 22:02 50 min bezorgtijd is wel erg lang!!! Ik woon hemelsbreed 500m van BK Spuistraat, maar had vanwege quarantaine geen keuze. Volgende keer weer gewoon zelf halen :)
11 mrt 2022 om 15:15 bezorgtijd was heel veel slecht.( drama ) toen ik besteld krijgt ik melding dat mijn berstellingen binnen 30 minuten bij mij binnen is. maar koste 90 minuten. ik heb burger king en thuisbezorgd gebeld maar niemand wist het wat gebeurt. niet tevreden
4 mrt 2022 om 20:10 Elke tijd dat doorgegeven werd door de app klopte voor geen meter. Bestelling was lauw omdat men nog steeds niet weet dat drinken niet in dezelfde tas hoort als het eten. Bezorger gaf aan dat het apparaat dat ze van BK krijgen niet goed stuurt.
4 mrt 2022 om 15:57 The food was 50 minutes late and not warm