BURGER KING SPUISTRAAT DEN HAAG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1880 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Spuistraat Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:40 Genoten
22 feb 2024 om 6:02 De tijd word steeds veranderd eerst een uur dan een half uur dan weer een uur en dan zijn we de tijd al voorbij dat het er zal zijn en dan staat er weer een uur heel vaag hoe ze daar werken en daarbij ook nog dat het eten ijs koud is en het brood oud
20 feb 2024 om 21:59 Waited for order 1h 40min I think is to long. Burger was cold . I ordered Maestro double it cost around 19€ with delivery. Then when I get Burger it was with out salad souse only bread and mean cutlets. I have shocked. It my last time,thank you!!!
18 feb 2024 om 23:49 Besteld voor 2 personen. We kregen maar de helft. Koude friet. Er ontbrak een burger en een cola. Gebeld met Burger King Den Haag. Ze zouden direct naleveren. Na een uur weer gebeld. Weer belofte. Daarna via de chat bericht dat ze niet komen.
16 feb 2024 om 21:41 They should always double check delivery orders to make sure that everything is in the bag.
14 feb 2024 om 22:36 Delivery took too long and food was cold.
14 feb 2024 om 17:07 te zout eten
9 feb 2024 om 18:34 Beleefde bezorger! Eten werd op tijd bezorgd.
8 feb 2024 om 23:15 Goede eten was lekker wopper
8 feb 2024 om 19:34 Was weer heerlijk. Qua hamburgers kan de Mc nog een voorbeeld aan nemen. Uienringen zijn ook heerlijk
5 feb 2024 om 19:49 Genoten
1 feb 2024 om 20:40 Genoten