BURGER KING SPUISTRAAT DEN HAAG

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1479 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Spuistraat Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 21:41 Salade in long chicken was oud en bruin moest het weg gooien.
4 feb 2023 om 21:48 Na anderhalf uur te wachten kwam het koud aan. Al in al niet de €20 waard voor een whopper menu met brownie die ik erbij haalde omdat de prijs anders niet hoog genoeg was voor levering
4 feb 2023 om 15:44 alles was oke ook bezorging
3 feb 2023 om 21:37 We ordered a kid menu for my son. The app asked if he is boy or girl. We supposed that we would recurve any kind of gift or toy but we didn't not receive anything after 1 hour waiting for food
31 jan 2023 om 9:35 Bezorger was aardig en op tijd. Burgers waren echt heel oud en koud.
30 jan 2023 om 21:39 The order in fact took longer than 90 minutes and was at best lukewarm
30 jan 2023 om 20:03 Bestelling was niet compleet ! Wat nu? Eten was koud wat er wel bezorgt was en moest 1.45 min wachten tot het er was en nog niet compleet
28 jan 2023 om 22:04 Geweldig!
26 jan 2023 om 7:35 Our food was cold when it arrived, and we saw that the delivery guy was standing still for a while a bit up road from us.
25 jan 2023 om 6:21 Uur later dan beloofd en de bestelling ook nog eens verkeerd
24 jan 2023 om 12:34 De bereiding duurde extreem lang, vooral voor een 'fastfood' restaurant, had geen eens meer trek toen het eindelijk aankwam, zat een raar smaakje aan. Bezorger was er wel snel en was erg vriendelijk!
24 jan 2023 om 8:13 Nooit meer ! Eten was koud en niet compleet! Zo lang zitten wachten en als nog niet kunnen genieten van mijn eten ! Bel je de zaak krijg je nog grote mond terug alsof ik ga liegen sukkels! Slechtste zaak !